free shipping free shipping
pickup in a local store nearby pickup in a local store nearby
safe payment safe payment
100% belgium production 100% belgium production

Voorbereider assemblage rolgordijnen

In onze hoofdvestiging in Tielt, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de doeken van de rolgordijnen op maat snijdt, zodat de afwerkers het rolgordijn kunnen assembleren. 

Wat houdt deze job in? 

Als snijder kun je je eigen dagplanning opmaken. Je start met het sorteren van de orderbons. Dit kan op verschillende manieren, maar je let er wel steeds op dat het product tijdig in productie gaat door op de besteldatum te letten. 

Eens je je bonnen hebt gesorteerd, start je met het snijden van de doeken. Dit doe je als volgt: 

- Je leest het referentienummer af op de orderbon. 

- Je haalt het gevraagde doek uit de rekken. 

- Je monteert dit doek op je machine. 

- De machine stelt zelf de gevraagde afmetingen in, omdat jij je orderbon hebt ingescand met een handscanner. Jij zorgt ervoor dat het doek recht op de machine ligt. 

- Een automatisch mes snijdt het doek op gewenste hoogte en breedte. 

Wanneer je alles hebt gesneden, zoek je de buis die bij jouw order hoort. Je kleeft dubbelzijdig plaklint op deze buis en kleeft op die manier de stof recht op de buis. 

Je legt de afgewerkte rol, samen met de orderbon, klaar voor de mensen van de afwerking. 

Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een persoon die zowel iets zwaarder fysiek werk aankan (rollen met doek kunnen soms iets zwaarder wegen) maar tegelijkertijd ook secuur werk kan verrichten, want alles moet recht gesneden en gekleefd worden. 

Je bent iemand die zelfstandig kan werken, maar zwaardere rollen til je steeds met 2 op de machine. Je krijgt hulp van een collega en je helpt zelf een andere collega wanneer nodig. 

Het is belangrijk om een goeie basis Nederlands te spreken, zodoende de interne opleiding vlot kan verlopen. 

Wat bieden we je aan? 

Je komt terecht in een warme groep mensen die je alle kneepjes van het vak zullen aanleren. Daarnaast kun je rekenen op een mooie verloning. Na 2 jaar anciënniteit word je beloond met maaltijdcheques. Je hebt recht op 20 verlofdagen, aangevuld met anciënniteitsdagen. Om de balans tussen werk en privé helemaal in evenwicht te houden, werk je dagelijks van 08u00 tot 16u30 en op vrijdag maar tot 14u30

Bovenop dit alles bieden we je voldoening van je werk! 

Interesse? Reageren kan door hieronder op de knop 'ik wil solliciteren' te klikken. 

Are you the employee we are looking for?

Then don't hesitate any longer and apply today!
We would love to get to know you!

I want to apply

spontaneous application?

Is your ideal job not among them, but are you convinced that you are a suitable candidate for Diaz? Then you can apply spontaneously. We are always looking for motivated and talented candidates.

apply spontaneous