free shipping free shipping
pickup in a local store nearby pickup in a local store nearby
safe payment safe payment
100% belgium production 100% belgium production

Door de variatie binnen mijn job, verveel ik mij geen seconde.

Melissa | Polyvalent textielarbeidster

Kwaliteitscontroleur (m/v)

Voor onze site in Ardooie op zoek naar een polyvalent textielarbeider om stoffen over te rollen op kleinere rollen, kwaliteitsscontrole uit te voeren en om de rollen klaar te maken voor verzending. Daarnaast moet ook de lasersnijmachine bediend worden. 

Enerzijds sta je in voor het klaarmaken van bestellingen voor onze klanten. Hiervoor snij je stoffen op maat volgens de bestelbon. Terwijl je de stoffen overrolt van grote naar kleine rollen, voer je een kwaliteitscontrole uit op de stoffen. Eventuele fouten in de weefsels, duid je aan. 
Ten slotte verpak je de bestellingen in plastic en etiketteer je correct. Je legt de paketten klaar voor verzending. 

Daarnaast bedien je de lasersnijmachine. De lasersnijmachine snijdt onze stofstalen. Je stelt de machine in en doet de kwaliteitscontrole op de stalen. Het bedienen van de lasersnijmachine kan volledig aangeleerd worden, op voorwaarde dat je over computerinzicht beschikt. 

Voor deze job is het belangrijk dat je niet kleurenblind bent, secuur kan werken, maar ook textielrollen met hulpmiddelen kan aanbrengen op de machine. 

Omdat alle orderbons in het Nederlands zijn én omdat communicatie met andere afdelingen heel belangrijk is, is kennis Nederlands vereist. 

We zoeken een nieuwe collega die een voltijdse job zoekt en die bereid is de job aan te leren. Deze job is optie vast

In ruil hiervoor word je opgevangen door een hechte en warme Diaz-familie die je graag met raad en daad bijstaat op de werkvloer. 

Naast een mooie verloning met maaltijdcheques, zorgen wij voor een positieve balans werk/privé. Je werkt dagelijks van 08u00 tot 16u30 en op vrijdag tot 14u00. Na 5 jaar vast in dienst, kun je rekenen op 1 extra dag anciënniteitsverlof, na 10 jaar krijg je 2 dagen... 

Maar bovenal bieden we jou voldoening van je werk! 

Solliciteren kan door hieronder op 'ik wil solliciteren' te klikken. 

Are you the employee we are looking for?

Then don't hesitate any longer and apply today!
We would love to get to know you!

I want to apply

Discover our other vacancies


spontaneous application?

Is your ideal job not among them, but are you convinced that you are a suitable candidate for Diaz? Then you can apply spontaneously. We are always looking for motivated and talented candidates.

apply spontaneous