gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Lievens-Houtem, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Sint-Lievens-Houtem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Lievens-Houtem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Sint-Lievens-Houtem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Sint-Lievens-Houtem je zeker verder helpen.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Sint-Lievens-Houtemse huis tot zijn recht.

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Lievens-Houtemse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Lievens-Houtem een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten van Diaz in de buurt van Sint-Lievens-Houtem helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Sint-Lievens-Houtemse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lievens-Houtem: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Lievens-Houtem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Sint-Lievens-Houtem. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt