gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Lievens-Houtem, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Sint-Lievens-Houtem: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Sint-Lievens-Houtem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Sint-Lievens-Houtem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Sint-Lievens-Houtemse huis een eigen specifieke functie

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook gemaakt door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Sint-Lievens-Houtemse woonst.
transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Lievens-Houtemse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Lievens-Houtem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Lievens-Houtem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lievens-Houtem: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Lievens-Houtem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Lievens-Houtem. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt