gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Over diaz


#DIAZ

100% Belgisch vakmanschap

Diaz Sunprotection is een 100% Belgische fabrikant van binnenzonwering en raamdecoratie. Daarmee zijn wij uniek in de Benelux. In onze ateliers te Tielt en Ardooie assembleren wij met veel zorg en toewijding producten van de hoogste kwaliteit. Als enthousiast en gemotiveerd team zetten wij ons elke dag in om uw raambekleiding net dat ietsje meer te geven zodat het de kers op de taart is voor uw interieur.

Een grote focus voor ons is balans tussen prijs en kwaliteit. Met een Diaz product kan u er zeker van zijn dat u duurzaamheid in huis haalt. Onze bedieningssystemen zijn uitgekiend om u het grootste gebruiksgemak te verschaffen. Daarenboven bestaan onze uitgebreide collecties steeds uit een evenwichtige combinatie tussen tijdloze en trendy texturen en interieurkleuren.

Onze dealers hebben we zorgvuldig uitgekozen. Zij bezitten een doorgedreven kennis van raamdecoratie die ze combineren met een algemene feeling voor interieur, sfeer en kleur. Zo kan u er zeker van zijn dat hun advies uw interieur naar het volgende niveau brengt.

Ongeacht de inzet van onze medewerkers kan er alsnog iets niet lopen zoals gepland. Dan kan u terugvallen op onze uitstekende dienst na verkoop. Samen met onze dealer gaan zij op zoek naar de snelste en efficiëntste manier om het euvel in een oogwenk te verhelpen.

Met de hand op het hart durven wij stellen dat de keuze van raamdecoratie van Diaz Sunprotection een topbeslissing zal zijn voor uw interieur.

Indien u nog een vraag heeft voor ons dan kan u steeds mailen naar info@diaz.be. U kan vanzelfsprekend ook terecht bij één van onze deskundige dealers, deze vindt u hier.

#DIAZ

Uw zonwering wordt steeds met passie in België vervaardigd

Zoek een winkel