gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Sint-Lievens-Houtem: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Oost-Vlaamse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Sint-Lievens-Houtem, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Sint-Lievens-Houtem: verticale versus horizontale jaloezieën

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale jaloezieën lijkt je woonst in Sint-Lievens-Houtem een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Lievens-Houtem, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Lievens-Houtem. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Sint-Lievens-Houtem. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Sint-Lievens-Houtem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Sint-Lievens-Houtem. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt