gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Sint-Baafs-Vijve

Rolgordijnen van Diaz Sint-Baafs-Vijve: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Sint-Baafs-Vijve? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Sint-Baafs-Vijve helpen onze experten je graag verder.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Sint-Baafs-Vijfse huis z'n eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Baafs-Vijfse woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Baafs-Vijve een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze experten in de buurt van Sint-Baafs-Vijve weten wat je nodig hebt.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Sint-Baafs-Vijve handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet betekent? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Baafs-Vijfse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Baafs-Vijve: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Baafs-Vijve. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Sint-Baafs-Vijve. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt