gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Sint-Baafs-Vijve: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Sint-Baafs-Vijve. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Sint-Baafs-Vijve.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Sint-Baafs-Vijve. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten jaloezieën zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze elementen in het oog te houden. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Sint-Baafs-Vijve. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Sint-Baafs-Vijve: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën geven de indruk dat je woning in Sint-Baafs-Vijve groter is. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sint-Baafs-Vijve waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Sint-Baafs-Vijve. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Baafs-Vijve. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt