gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Ruiselede, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Ruiselede: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Ruiselede? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Ruiselede zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Ruiseleedse woonst z'n eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Ruiseleedse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Ruiselede een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Ruiselede weten wat je nodig hebt.
elektrische rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Ruiselede handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Ruiseleedse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Ruiselede: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Ruiselede. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Ruiselede écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt