gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Ruiselede

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Ruiselede. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Ruiselede, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Ruiselede: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Ruiselede groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Ruiselede, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Ruiselede. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Ruiselede. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Ruiselede. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Ruiselede. Tot dan!

Onze winkels in de buurt