gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Rotem passen bij elke ruimte

Rolgordijnen van Diaz Rotem: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Rotem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Rotem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Rotem geven je maar al te graag keuze-advies!

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, veilig én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Rotemse woonst heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Rotem een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Rotem helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Rotemse woonst.
transparante rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Rotemse woning z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Rotem: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Rotem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Rotem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt