gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Rotem: kies voor optimaal comfort

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Limburgse huis. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Rotem.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Rotem. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Rotem. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Rotem: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Rotem groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Rotem, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Rotem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Rotem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt