gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Lombardsijde, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Lombardsijde: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Lombardsijde? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Lombardsijde.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Lombardsijdse huis tot zijn recht.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Lombardsijde handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!
roze rolgordijnen bureau

Verschillende stoffen

Iedere ruimte van je Lombardsijdse woonst is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Lombardsijde terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Lombardsijde helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij werken met verschillende prijsklassen. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Lombardsijdse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Lombardsijde: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Lombardsijde. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Lombardsijde. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt