gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Lombardsijde

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Lombardsijde. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Lombardsijde, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Lombardsijde. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Lombardsijde. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Lombardsijde: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale jaloezieën laten je woning in Lombardsijde groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Lombardsijde waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Lombardsijde. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Lombardsijde. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt