gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Houthulst? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Houthulst: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Houthulst? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Houthulst helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Houthulstse woonst.
verduisterende rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Houthulst telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Houthulstse huis is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Houthulst een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze Diaz-experten in de buurt van Houthulst helpen je graag.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Houthulstse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Houthulst: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Houthulst. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Houthulst het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt