gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Houthulst

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woning in Houthulst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Houthulst, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis zo geregeld. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Houthulst. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakspecialisten in Houthulst. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Houthulst: verticale versus horizontale jaloezieën

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën laten je woonst in Houthulst groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Houthulst, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar houden we van. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Houthulst. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Houthulst. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt