gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Berlingen, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Berlingen: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Berlingen? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Berlingen.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat concreet betekent? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook samengesteld door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Berlingense woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.
verduisterende rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Berlingense huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Berlingen een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Berlingen helpen je graag.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Berlingen telkens handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!
roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Berlingense woning tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Berlingen: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Berlingen. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Berlingen écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt