gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Berlingen

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Limburgse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Berlingen, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Berlingen: horizontale versus verticale jaloezieën

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Berlingen groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Berlingen waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woning zo geregeld. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Berlingen. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze vakkenners in Berlingen. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Berlingen. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Berlingen. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt