gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Aalst (Sint-Truiden)

Rolgordijnen van Diaz Aalst (Sint-Truiden): functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Aalst (Sint-Truiden)? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Aalst (Sint-Truiden) helpen onze experten je graag verder.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Aalstse huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Aalst (Sint-Truiden) een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakkenners van Diaz in de buurt van Aalst (Sint-Truiden) helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Aalstse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Aalst (Sint-Truiden) handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Aalstse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Aalst (Sint-Truiden): expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Aalst (Sint-Truiden). Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Aalst (Sint-Truiden) écht het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt