gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Aalst (Sint-Truiden): modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Aalst (Sint-Truiden). Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Aalst (Sint-Truiden), bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst zo geregeld. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Aalst (Sint-Truiden): horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woning in Aalst (Sint-Truiden) groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Kom gerust langs bij je verdeler in Aalst (Sint-Truiden) en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Aalst (Sint-Truiden). Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige kromming. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze variabelen in het oog te houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze specialisten in Aalst (Sint-Truiden) weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Aalst (Sint-Truiden). Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Aalst (Sint-Truiden). Tot gauw!

Onze winkels in de buurt