gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Zande: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Zande. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Zande.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Zande. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Zande. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Zande: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten jaloezieën laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Zande een stuk groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Zande waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Zande. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Zande. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt