gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Zande, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Zande: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Zande? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je woonst in Zande vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Zande zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Zandse woonst.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, veilig én gemakkelijk.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Zandse woonst een eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Zandse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zande een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De experten in de buurt van Zande helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Zande: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Zande. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Zande écht het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt