gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Erpe-Mere: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Oost-Vlaamse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Erpe-Mere.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Erpe-Mere. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze variabelen in het oog te houden. Heb je nog vragen? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Erpe-Mere. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Erpe-Mere: horizontale versus verticale jaloezieën

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën zorgen ervoor dat je woning in Erpe-Mere groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Erpe-Mere waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Erpe-Mere. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Erpe-Mere. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt