gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Erpe-Mere? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Erpe-Mere: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Erpe-Mere? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Erpe-Mere geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat betekent? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Erpe-Meerse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Erpe-Meerse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Erpe-Mere een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Erpe-Mere helpen je graag.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Erpe-Meerse huis een eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Erpe-Mere handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Erpe-Mere: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Erpe-Mere. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Erpe-Mere. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt