gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De Megaview®: 25 mm lamellen met het uitzicht van 50 mm lamellen


#horizontalejaloezieënalu    #grootraam   


De juiste keuze van lamelbreedte is zeer belangrijk om uw jaloezie tot zijn recht te laten komen. Hoe groter het raam, hoe groter de lamellen meestal zijn. Lamellen van 25 mm zijn over het algemeen het populairst. Deze worden voornamelijk voor kleinere en middelgrote ramen gekozen. Voor grotere raampartijen worden er voornamelijk lamellen van 50 mm gekozen. 

Het gote voordeel van deze brede lamellen is de doorkijk naar buiten toe en de lichtinval. Helaas zijn deze 50 mm lamellen minder geschikt voor kleinere ramen.

Om met 25 mm lamellen ook een betere doorkijk te creëren hebben wij de Megaview® in ons assortiment. De Megaview® is een uitvoering met 25 mm lamellen met een grotere doorkijk en lichtinval. Bij het openen vallen de lamellen namelijk per twee op elkaar waardoor een doorkijk van 50 mm lamellen wordt gesimuleerd. Ideaal wanneer u het prachtige uitzicht op uw tuin wilt behouden.

Wilt u meer weten over de Megaview® of vindt u het moeilijk om de juiste lamelbreedte te kiezen? Aarzel niet en ga eens langs bij één van onze winkels. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u zeker begeleiden in de juiste keuze. 

Misschien vindt u dit ook interessant


16, 25, 35, 50 of 65

Bij de keuze van een horizontale jaloezie is de selectie van de lamelbreedte belangrijk. Als algemeen advies kunnen we meegeven dat hoe groter het raam hoe breder u de lamellen kan nemen. Kleine ramen zullen het elegantst zijn met lamellen met een breedte van 16 mm, terwijl echt grote ramen op hun mooist zijn met lamellen van 50 mm breed.

Meer lezen

Child Safe oplossingen voor aluminium jaloezieën

Child-Safe zonwering is al enkele jaren een must. Traditioneel wordt er vooral voor elektrische bediening gekozen om een kindvriendelijke omgeving te creeëren. Voor kleinere ramen is dit helaas minder opportuun, daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw zonwering Child-Safe te maken en zo in iedereen zijn noden te voorzien.

Meer lezen