gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Elektrische zonwering


#automatisatie    #childsafe    #horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #verticalejaloezieën    #rolgordijnen    #plissé    #honeycell    #vouwgordijnen    #duo-roll    #overgordijnen   


Bij de bediening van binnenzonwering en raamdecoratie denken we spontaan aan een koord of een ketting. Het kan echter anders en comfortabeler. Voor alle soorten raamdecoratie bestaat er namelijk een elektrische bediening. Zeer betaalbaar in functie van de meerwaarde en dankzij de batterijmotoren ook universeel toepasbaar. 

Als u in uw woonkamer bijvoorbeeld vier rolgordijnen hebt, dan dient u deze één voor één op te trekken of naar beneden te laten. Als u opteert voor een elektrische bediening dan is dit met één druk op de knop in orde. Bij raamdecoraties die zwaarder zijn, zoals bijvoorbeeld houten jaloezieën, biedt het motoriseren van uw raamdecoratie nog extra comfort.

De levensduur van uw raamdecoratie is optimaal bij een elektrische bediening aangezien het product steeds correct en gelijkmatig bediend wordt.

 

Diaz B.I. maakt van uw huis een slim huis
Onze Diaz B.I. motoren maken het niet enkel mogelijk om uw zonwering met een zender te bedienen, maar u kunt ook opteren voor app bediening en zelfs stembediening. 

Met onze Diaz B.I. app kunt overal in huis maar ook vanop het werk of op reis alle zonwering die aangesloten is op dit systeem bedienen. In het kader van veiligheid kan deze aanwezigheidssimulatie zeer belangrijk zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om een scene of een tijdslot in te stellen. Zo kunt u bepaalde zonwering vragen om te openen bij zonsopgang en bij zonsondergang weer vanzelf te sluiten. Als u een scene instelt voor een activiteit, zoals bijvoorbeeld tv kijken, gaat alle zonwering automatisch naar de gekozen stand bij het aanklikken van die scene.

Als u over een Smart home systeem beschikt, zoals Google Assistant, Amazon Alexa of Siri, kunt u zelfs nog een stap verder gaan door ook uw zonwering aan te sluiten op dit systeem. Als bijvoorbeeld uw lampen en uw tv dan ook aangesloten zijn op dit systeem, dan gaan niet enkel de rolgordijnen naar beneden wanneer u kiest om tv te kijken, maar zullen ook alle lichten dimmen en zal de tv vanzelf aangaan. De kers op de taart hierbij is de mogelijkheid tot stembediening. Op die manier hoeft u zelfs uw smartphone niet meer te nemen maar kunt u eenvoudigweg met uw stem de gevraagde opdracht geven.

 

Eindeloze voordelen aan elektrisch comfort 
In opgetrokken toestand zijn ook geen bedieningskettingen of –koorden te zien bij gemotoriseerde binnenzonwering. Dit draagt bij tot de strakheid en de uitstraling van uw interieur. Bovendien is dit ook 100% child safe. Goed meegenomen in het kader van de Europese verplichtingen waardoor koord- of kettinglussen vrij kort moeten zijn en een soepele bediening van uw product bijgevolg niet steeds gegarandeerd kan worden.

U merkt het, kiezen voor een elektrisch bediende raamdecoratie biedt vele voordelen. Het is niet alleen gemakkelijk, u kan er ook nog voordelen uithalen. Stel nu zelf uw elektrische raamdecoratie samen in onze webshop of ga eens langs bij één van onze winkels voor advies op maat.

Misschien vindt u dit ook interessant


Maak van uw zonwering slimme zonwering

Slimme zonwering verhoogt enorm uw gemak en comfort. Met 1 druk op de knop beweegt alles naar de door u gewenste positie. En dit voor zowel 1 product, een selectie producten of alle producten samen. Dit is volledig instelbaar en nadien aanpasbaar. Als u ’s avonds thuiskomt van uw werkdag, dan kan u met 1 vingerbeweging op uw stijlvolle afstandsbediening de gewenste privacy voorzien in uw woning.

Meer lezen

Welke raamdecoratie kiezen voor brede ramen?

Veel licht in huis is zeer fijn, vandaar dat raampartijen zo groot mogelijk zijn. Natuurlijk kan er dan al eens een situatie ontstaan, waarbij de ramen afmetingen krijgen waarvoor niet elke raamdecoratie geschikt is. Technisch is er veel mogelijk, maar de esthetische gevolgen moeten ook in acht genomen worden. In dit blogartikel overlopen we alle soorten raamdecoratie en geven we aanbevelingen bij het gebruik ervan bij het decoreren van grote ramen. Overweeg bij grote raamdecoratie ook steeds een elektrische bediening. Dit zal het comfort aanzienlijk verhogen!

Meer lezen