gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Maak van uw zonwering slimme zonwering


#horizontalejaloezieënalu    #horizontalejaloezieënhout    #verticalejaloezieën    #rolgordijnen    #duo-roll    #honeycell    #plissé    #vouwgordijnen    #overgordijnen    #automatisatie   


Slimme zonwering verhoogt enorm uw gemak en comfort. Met 1 druk op de knop beweegt alles naar de door u gewenste positie. En dit voor zowel 1 product, een selectie producten of alle producten samen. Dit is volledig instelbaar en nadien aanpasbaar. Als u ’s avonds thuiskomt van uw werkdag, dan kan u met 1 vingerbeweging op uw stijlvolle afstandsbediening de gewenste privacy voorzien in uw woning.

Wilt u graag uw smartphone betrekken in dit plaatje? Dan kan dit volledig met onze Diaz B.I. oplossingen. Daarnaast kunt u ook uw zonwering aansluiten op uw bestaand smart home systeem zodat u uw zonwering met uw stem kunt bedienen. Elk type van raamdecoratie kan elektrisch bediend worden, behalve paneelgordijnen. Bovendien heeft u steeds de keuze tussen verschillende mogelijkheden.


Een bedrade oplossing die u bedient via een schakelaar:
Uw raamdecoratie en uw schakelaar zijn via een kabel aangesloten op uw elektriciteit. Deze optie is niet mogelijk in combinatie met app bediening.

Een bedrade oplossing die u bedient via een afstandsbediening:
Uw raamdecoratie is via een kabel aangesloten op uw elektriciteit. De traditionele bediening met afstandsbediening kunt u ook combineren met een bediening met app en zelfs stembediening.

Een volledig draadloze oplossing met batterijen en een afstandsbediening:
Er is geen aansluiting op uw elektriciteit voor de werking van de raamdecoratie, er is enkel een voorziening om op te laden. De traditionele bediening met afstandsbediening kunt u ook combineren met een bediening met app en zelfs stembediening.

Nog niet overtuigd van slimme zonwering? Er zijn nog een aantal extra troeven. Elektrische bediening zorgt namelijk niet enkel voor meer comfort bij u thuis, maar is ook volledig child safe en zorgt voor een langere levensduur van uw product. Niet enkel slim, maar ook duurzaam dus. Zeker een optie om in gedachten te houden. Ga zeker eens langs bij een winkel in uw buurt voor meer info.

Misschien vindt u dit ook interessant


De opmars van indoor screens

Een rolgordijn wordt nog steeds elke dag populairder onder de indoor screens. De vele voordelen van screen doeken zijn een logische verklaring. Naast de perfecte filtering van binnenvallend licht, zijn rolgordijnen met een screendoek afwasbaar en brandwerend. Als kers op de taart zorgen ze voor een aangenamer binnenklimaat door de temperatuur met enkele graden te verminderen.

Meer lezen

Elektrische zonwering

Bij de bediening van binnenzonwering en raamdecoratie denken we spontaan aan een koord of een ketting. Het kan echter anders en comfortabeler. Voor alle soorten raamdecoratie bestaat er namelijk een elektrische bediening. Zeer betaalbaar in functie van de meerwaarde en dankzij de batterijmotoren ook universeel toepasbaar.

Meer lezen