gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën monteren is nog nooit zo eenvoudig geweest


#horizontalejaloezieënalu    #childsafe    #kleinraam    #draaikipraam   


Zou u graag aluminium jaloezieën laten installeren maar ziet u op tegen het boren van gaten in uw muur of raam? Dan is ons Trufit® systeem misschien iets voor u. Dit systeem wordt door middel van kleefprofielen aan uw raam bevestigd en kan dus volledig zonder boren of schroeven gemonteerd worden.

Het Trufit® systeem is niet enkel eenvoudig in montage, maar ook in gebruik. Door de handgreepbediening op de onderlat en bovenbak kunt u gemakkelijk en op een kindvriendelijke manier uw jaloezie bedienen. Daarnaast is dit systeem ook zeer geschikt voor draaikiepramen en kan het eenvoudig verwijderd worden wanneer u uw ramen wilt poetsen.

Ook voor plissé’s en Duettes® hebben we een gelijkaardige oplossing waarbij schroeven en boren overbodig is. Lees er hier meer over
Is de Trufit® ook de oplossing waar u naar zocht? Ga dan zeker eens langs bij een van onze winkels voor meer uitleg over dit product.

Misschien vindt u dit ook interessant


De Megaview®: 25 mm lamellen met het uitzicht van 50 mm lamellen

De juiste keuze van lamelbreedte is zeer belangrijk om uw jaloezie tot zijn recht te laten komen. Hoe groter het raam, hoe groter de lamellen meestal zijn. Lamellen van 25 mm zijn over het algemeen het populairst. Deze worden voornamelijk voor kleinere en middelgrote ramen gekozen. Voor grotere raampartijen worden er voornamelijk lamellen van 50 mm gekozen. 

Meer lezen

Child Safety

Door een beslissing op Europees niveau zijn in Europa sinds enkele jaren strengere normen van kracht voor de productgroep binnenzonwering. (EN 13120) Dit samen met 2 andere normen ter bescherming tegen wurgingsrisico’s met koord- of kettinglussen voor kinderen. (EN 16433 en EN 16434)

Meer lezen