Bernaerts Decoratie


Bernaerts Decoratie

Heirbaan 15-17

2640 Mortsel


Phone number: 03/449 40 30


www.bernaertsmortsel.be

info@bernaertsmortsel.be


Request offer

Contact dealer

Monday

Closed

Tuesday

Closed

Wednesday

Closed

Thursday

Closed

Friday

Closed

Saturday

Closed

Sunday

Closed

Bernaerts Mortsel: een team van professionele, residentiële schilders en gedreven decorateurs begeleidt u met veel plezier in het realiseren van uw interieurproject.

Het tot stand brengen van de juiste sfeer
Raamdecoratie is essentieel voor het tot stand brengen van de juiste sfeer in een ruimte. Los van het esthetische aspect heeft raamdecoratie, en ook zonwering, een zeer belangrijke functionele component. Niet elke type raamdecoratie is op eender welke plaats geschikt. Wij begeleiden u in het uitzoeken van de gepaste producten voor de aangewezen plaatsen. Wilt u het licht volledig kunnen buitensluiten op eender welk moment van de dag, wilt u louter inkijk vermijden, wilt u de akoestiek in uw ruimte verbeteren, … dit zijn allemaal wensen die bepalen welk type raamdecoratie het meest geschikt is.

Alle raamdecoratie wordt 100% voor u op maat gemaakt.
Er wordt steeds een (vrijblijvende) afspraak ter plaatse gemaakt zodat wij de ruimte kunnen aanvoelen, de situatie kunnen evalueren, de sfeer kunnen bepalen en uiteraard een detailopmeting kunnen uitvoeren. Zodoende kunnen wij u een advies op maat uitwerken, bestaande uit een voorstel van het type raamdecoratie, stof, confectie, kleur en ook prijs. Een afspraak in onze showroom is de volgende stap. Hier selecteren, bekijken en bespreken we de mogelijkheden.

Distributes the following products: