gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Oost-Vlaanderen: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw woning in Oost-Vlaanderen. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Oost-Vlaanderen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Oost-Vlaanderen. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Oost-Vlaanderen. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Oost-Vlaanderen: horizontale versus verticale jaloezieën

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je huis in Oost-Vlaanderen groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Ook de kleur van je lamellen op maat is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Oost-Vlaanderen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Oost-Vlaanderen. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Oost-Vlaanderen. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt