gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning aan de Kust

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw huis aan de Kust. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht aan de Kust, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis aan de Kust. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige kromming. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze specialisten aan de Kust weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst aan de Kust: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woonst aan de Kust groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit aan de Kust waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst aan de Kust. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler aan de Kust. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt