gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Klein-Brabant: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Klein-Brabant. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Klein-Brabant, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Klein-Brabant: horizontale versus verticale jaloezieën

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Klein-Brabant groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Klein-Brabant waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Klein-Brabant. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Klein-Brabant. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Klein-Brabant. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Klein-Brabant. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt