gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in de Kempense meren: kies voor optimaal comfort

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Antwerpse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort jaloezieën - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in de Kempense meren, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse huis zo geregeld. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in de Kempense meren. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in de Kempense meren. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in de Kempense meren: horizontale versus verticale jaloezieën

De verschillende soorten jaloezieën laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in de Kempense meren groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van je lamellen op maat is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in de Kempense meren waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in de Kempense meren. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in de Kempense meren. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt