gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in het Brugse Ommeland: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw West-Vlaamse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in het Brugse Ommeland.

De lichtinval van je huis in het Brugse Ommeland: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale jaloezieën geven de indruk dat je woning in het Brugse Ommeland groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in het Brugse Ommeland, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis in het Brugse Ommeland. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in het Brugse Ommeland. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in het Brugse Ommeland. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in het Brugse Ommeland. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt