Diaz rolgordijnen kopen in Zwevezele: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Zwevezele: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Zwevezele? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Zwevezele. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Zwevezele.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zwevezele een uitgebreid gamma van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Zwevezele weten wat je nodig hebt.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Zwevezele: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zwevezele. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Zwevezele het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt