gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Zwevezele? Da’s kwaliteit voor elk budget

Diaz rolgordijnen in Zwevezele: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Zwevezele? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Zwevezele.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Zwevezele handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Zwevezeelse woonst een eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken volgens verschillende prijstakken. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Zwevezeelse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Zwevezeelse woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zwevezele een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De Diaz-experten in de buurt van Zwevezele weten wat je nodig hebt.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Zwevezele: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zwevezele. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakkenners je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Zwevezele écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt