gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Zoutleeuw

Diaz rolgordijnen in Zoutleeuw: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Zoutleeuw? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Zoutleeuw zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Zoutleeuwse woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zoutleeuw een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De vakkenners in de buurt van Zoutleeuw helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Zoutleeuwse huis z'n eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Zoutleeuw handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Zoutleeuwse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Zoutleeuw: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zoutleeuw. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Zoutleeuw. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt