gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Zonnebeke, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Zonnebeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Zonnebeke? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Zonnebeke helpen onze vakmensen je graag verder.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Zonnebeekse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zonnebeke een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Zonnebeke helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Zonnebeke liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Zonnebeekse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Zonnebeekse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Zonnebeke: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Zonnebeke. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Zonnebeke écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt