Diaz rolgordijnen in Zoersel voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Zoersel: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Zoersel? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Zoersel. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Zoersel je zeker verder helpen.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Zoerselse huis een eigen specifieke functie lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Zoerselse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zoersel een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? Onze experten in de buurt van Zoersel helpen je graag.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook gemaakt door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Zoerselse woonst.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Zoersel: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zoersel. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Zoersel. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt