Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Zedelgem: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Zedelgem: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Zedelgem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Zedelgem. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Zedelgem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Zedelgemse woning heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Zedelgem een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze experten in de buurt van Zedelgem weten wat je nodig hebt. verduisterende rolgordijnen living

Op Belgische bodem geproduceerd

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Zedelgemse huis z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Zedelgemse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Zedelgem: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Zedelgem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Zedelgem écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt