Diaz rolgordijnen kopen in Zaventem: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Zaventem: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Zaventem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Zaventem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Zaventem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Zaventemse huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zaventem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Zaventem helpen je graag. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Zaventemse woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Zaventemse woonst z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Zaventem: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zaventem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Zaventem écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt