gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Zaffelare? Da’s kwaliteit voor elk budget

Diaz rolgordijnen in Zaffelare: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Zaffelare? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Zaffelare helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Zaffelaarse woonst.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Zaffelare handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
roze rolgordijnen bureau

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Zaffelaarse woning een eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Zaffelaarse woning is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zaffelare een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze specialisten in de buurt van Zaffelare weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Zaffelare: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Zaffelare. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Zaffelare écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt