gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Wortel? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Wortel: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Wortel? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Wortel. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Wortel helpen onze vakmensen je graag verder.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Wortelse woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Wortel terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakkenners in de buurt van Wortel weten waar je nood aan hebt.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Wortelse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Wortelse woning een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Wortel: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Wortel. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Wortel. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt