gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Wilrijk

Rolgordijnen van Diaz Wilrijk: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Wilrijk? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Wilrijk zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Wilrijk handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er zijn dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Wilrijkse woonst z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Wilrijkse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.
roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Wilrijkse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Wilrijk een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Wilrijk helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Wilrijk: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Wilrijk. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Wilrijk. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt