gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Wilderen? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Wilderen: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Wilderen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Wilderen helpen onze vakmensen je graag verder.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Wilderense woning is anders ingedeeld. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Wilderen terecht. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? De specialisten in de buurt van Wilderen helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Wilderense woning een eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Wilderen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet betekent? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gedreven interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Wilderense woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Wilderen: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Wilderen. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Wilderen het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt