Diaz rolgordijnen in Wervik: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Wervik: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Wervik? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Wervik. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Wervik.

Op Belgische bodem samengesteld

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Wervikse woning een eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden verschillende prijstakken aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Wervikse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. elektrische rolgordijnen living

Automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Wervikse woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Wervik een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Wervik weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Wervik: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Wervik. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Wervik. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt