Diaz rolgordijnen in Walshoutem voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Walshoutem: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Walshoutem? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Walshoutem. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Walshoutem je zeker verder helpen.

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woning tot zijn recht. transparante rolgordijnen living

Op Belgische bodem vervaardigd

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Walshoutem een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakkenners van Diaz in de buurt van Walshoutem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Walshoutem: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Walshoutem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Walshoutem. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt