gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Waardamme, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Waardamme: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Waardamme? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Waardamme zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Waardamse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Waardamme een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De vakkenners van Diaz in de buurt van Waardamme helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Waardamse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Waardamse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.
transparante rolgordijnen living

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Waardamme telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Waardamme: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Waardamme. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Waardamme. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt