gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Vremde

Diaz rolgordijnen in Vremde: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Vremde? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Vremde zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Vremdse woonst.
verduisterende rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw Vremdse huis krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Vremdse woning is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Vremde een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? Onze experten in de buurt van Vremde helpen je graag.
elektrische rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Vremde telkens handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Vremde: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Vremde. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Vremde écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt