Diaz rolgordijnen in Vrasene: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Vrasene: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Vrasene? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Vrasene. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Vrasene geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Stofsoorten

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Vrasene een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten in de buurt van Vrasene helpen je graag.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Vrasene: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Vrasene. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Vrasene. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt