Diaz rolgordijnen in Voormezele: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Voormezele: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Voormezele? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Voormezele. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Voormezele geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie elektrische rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Voormezele een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? De vakkenners in de buurt van Voormezele helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Voormezele: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Voormezele. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Voormezele. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt