gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Vliermaal

Rolgordijnen van Diaz Vliermaal: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Vliermaal? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Vliermaal. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Vliermaal helpen onze vakmensen je graag verder.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Vliermaalse woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Vliermaal een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? De vakmensen in de buurt van Vliermaal helpen je graag.

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Vliermaalse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Vliermaalse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Vliermaal: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Vliermaal. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Vliermaal. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt